FIT ONTSPANNEN ladies only

Aromatherapie-massagebehandeling: “Aromatouch” is een vriendelijke, milde ontspanningsmassage van hoofd, rug en voeten met pure, etherische oliën. Doordat de oliën op de rugwervels, het hoofd en de onderkant van de voeten worden aangebracht, kunnen de etherische oliën via de meridiaan-energiebanen diep in het weefsel dringen waardoor invloed wordt uitgeoefend op de processen die zich in het lijf afspelen. Van deze processen is men zich in het dagelijks leven vaak niet bewust.

Tijdens en na deze behandeling doet de etherische olie haar werk. Het zorgt ervoor dat op natuurlijke, alternatieve wijze het zelfherstellend vermogen van het lichaam kan worden aangesproken. Stress vermindert, een diepere slaap wordt ervaren en het immuunsysteem wordt gestimuleerd.

Bij Aromatherapie-massagebehandeling op maat worden oliën tijdens de massage ingezet om op persoonlijk niveau fysiek en/of geestelijk welzijn te ondersteunen.

Het regelmatig ondergaan van een 60 minuten durende Aromatherapie-massage is echt een kado voor jezelf.

Regelmatig een ontspanningsmassage ondergaan stimuleert de bloedsomloop, vermindert stress en zorgt voor algeheel welzijn.

Hieronder een keuze uit de verschillende behandelingen.


TARIEVEN behandelingen:

 

Aromatherapie-massage mgv zes etherische oliën (de aromatouch) of Aromatherapie-massage op maat, op basis van fysieke en/of geestelijke ondersteuning. 60 minuten: € 64,50
Gezichts- en hoofdmassagebehandeling met naar keuze: etherische oliën, penseelmassage en/of rozenkwarts en olie-serum. De behandeling vindt plaats op warm water kussen. 60 minuten € 64,50
Gezichts-, hoofd en nekmassage op warm water kussen 45 minuten € 44,50
Voetenmagnesiumbad + massage 45 minuten € 44,50
Wellness behandeling (combi bovengenoemde naar keuze) 90 minuten € 79,50


prijzen inclusief BTW, geldig in 2020


KADOBON

Leuk om te geven: een Fit Ontspanningskadootje.