Fit Ontspannen: TARIEVEN behandelingen:

 

Aromatherapie-massage mgv etherische oliën (de aromatouch) of Aromatherapie-massage op maat, op basis van fysieke en/of geestelijke ondersteuning. 60 minuten: € 64,50
Gezichts- en hoofdmassagebehandeling met : etherische oliën, peeling met zijde cocons, chia-massage en/of rozenkwarts en olie-serum. De behandeling vindt plaats op het warm water kussen. 60 minuten € 64,50
Pakking voor de spieren met gebruik van groene leem, magnesium en essentiële oliën. 45 minuten € 47,50
Pakking Pilates prive-les pilates 30 min + een pakking voor de spieren

Pakking Pilates prive-les pilates 45 min + een pakking voor de spieren

70 minuten

85 minuten

€ 69,50

€ 79,50

Deel massage (voeten / hoofd-nek /) 30 minuten € 34,50


prijzen inclusief BTW, geldig in 2021

Zin in een langere tijd / combi van bovengenoemde massages  ? Informeer naar het tarief !


FIT ONTSPANNEN ladies only

Aromatherapie-massagebehandeling: “Aromatouch” is een vriendelijke, milde ontspanningsmassage van hoofd, rug en voeten met pure, etherische oliën. Doordat de oliën op de rugwervels, het hoofd en de onderkant van de voeten worden aangebracht, kunnen de etherische oliën via de meridiaan-energiebanen diep in het weefsel dringen waardoor invloed wordt uitgeoefend op de processen die zich in het lijf afspelen. Van deze processen is men zich in het dagelijks leven vaak niet bewust.

Tijdens en na deze behandeling doet de etherische olie haar werk. Het zorgt ervoor dat op natuurlijke, alternatieve wijze het zelfherstellend vermogen van het lichaam kan worden aangesproken. Stress vermindert, een diepere slaap wordt ervaren en het immuunsysteem wordt gestimuleerd.

Bij Aromatherapie-massagebehandeling op maat worden oliën tijdens de massage ingezet om op persoonlijk niveau fysiek en/of geestelijk welzijn te ondersteunen.

Het regelmatig ondergaan van een 60 minuten durende Aromatherapie-massage is echt een kado voor jezelf. Het stimuleert de bloedsomloop, vermindert stress en zorgt voor algeheel welzijn.

De gezichtsbehandeling wordt gecombineerd met een massage van nek en gezicht. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten, waardoor niet alleen jij zelf maar ook de huid heerlijk ontspant. De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling met zijde-cocons, een chia-zaad massage en een pop-up masker en/of rozenkwarts-stenen. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk natuurlijk serum op basis van essentiële oliën.

Pilates- spierpakking bestaat uit een privé-les Pilates in combinatie met een spierpakking. We kijken naar wat je lijf nodig heeft qua oefeningen en hierop wordt ook de pakking gericht. Heerlijk op het warmwaterkussen onder het genot van een kop thee even zenn worden. De pakking kan ook worden geboekt zonder Pilates-les.

Bij een Deel-massage kies jij voor bijvoorbeeld een massage van alleen je voeten of alleen hoofd en nek. De lengte van deze massage is wat korter, 30 minuten. Een aanrader dus als je wat minder tijd hebt maar toch even wilt opladen !

De “ikhebnubehoefteaan..” Maak van bovengenoemde behandelingen zelf een mooie combi en vraag naar het tarief.

KADOBON

Leuk om te geven: een Fit Ontspanningskadootje.