************************************************************************************

Wat heb ik gelachen (vooral om mezelf) tijdens de Powerrr les ! Pfff…tijdens de les dacht ik steeds dat het nu wel genoeg was. Met recht Powerrrr dus !
Ik blijf je lessen volgen hoor Yolanda !
gr
Anna

***********************************************************************************

Aromatouch behandeling 

Wat was ik blij verrast na de massage behandeling met oliën !  Thuis aangekomen heerlijk mijn bedje in met de heerlijke geuren nog om mij heen. Wilde gewoon de volgende dag mijn haar niet wassen ! Echt een aanrader, ik bloeide helemaal op van deze fijne massage.

liefs, Sandra

************************************************************************************

Pilatesles

De les van Yolanda is heel afwisselend en ontspannen ondanks dat je wel degelijk spieren gebruikt die anders worden overgeslagen.

Mijn fysiotherapeute zag al na een maand verbetering in mijn onderrug doordat de (Fit-Ontspannen-les) les zich richt op een goede houding en het verstevigen van buik en rugspieren. Daarnaast is het een leuke groep vrouwen en heeft Yolanda elke week een goede gezondheidstip. Elke maandag een heerlijk en gezond uurtje dus!

Groetjes, Daisy

***********************

Sporten bij Ontspannen Fit biedt mij de ideale ontspanning door inspanning in de dagelijkse hectiek.

Het is erg fijn om je lichaam (flink!) aan het werk te zetten om zo je gedachten te kunnen verzetten.
Doordat de lessen (body-shape high) een mix zijn van cardio en spierverstevigende oefeningen, al dan niet met gewichten, is het echt een full body work-out voor mij wat ik heel prettig vind. Al aardig wat jaren volg ik met veel plezier de lessen van Yolanda, zonder dat het ook maar een moment verveelt.
Daarnaast is de club met dames ook een erg gezellige club en je ziet dat de betrokkenheid en de band onder de dames groot is. Waar traditionele sportclubs soms heel onpersoonlijk en afstandelijk kunnen zijn, heb ik dat vanaf het eerste moment nooit ervaren bij Yolanda. Ze is kundig, enthousiast en weet je altijd te stimuleren door haar persoonlijke aandacht. Door de jaren heen heb ik best wat verschillende sporten uitgeprobeerd, maar voor mij staat vast dat ik nog lang zal blijven genieten van deze lessen. Geen drempel, gezelligheid en een ongedwongen sfeer. En werken aan een strak lijf.
Wat wil je nog meer?

Een trouwe sporter, Giovanna

*************************

Pilates

Ik kom elke week van de andere kant van de stad met mijn dochter.
Dit hebben wij er helemaal voor over. Je pilatesles is heel gevarieerd en heel origineel met je tip van de week. Ook al zijn we moe, we komen heel graag.

Saskia

*************************

BBB Ontspannen Fit is gewoon top!!!

Het is altijd gezellig, de lessen zijn afwisselend, voor vrouwen van alle leeftijden en iedereen kan mee doen! Je kan je eigen niveau of tijd kiezen, als je maar lekker beweegt!
groetjes Rianne